Arbitrazhi dhe ADR

Avokatët tanë trajtojnë të gjitha llojet e mosmarrëveshjeve të korporatave dhe ato tregtare, nga çështjet rutinë deri te arbitrazhet e mëdha dhe komplekse shumëkombëshe, duke përfshirë mosmarrëveshjet në arbitrazh vendas apo ndërkombëtar.

Në çdo rast që trajtojmë, zgjedhim me kujdes një ekip të përshtatshëm me ekspertizën e kërkuar për të siguruar që ofrojmë cilësinë më të lartë të punës për të arritur objektivat e klientëve tanë.

Praktika jonë e arbitrazhit dhe zgjidhjes së mosmarrëveshjeve përfaqëson me sukses klientë të mëdhenj në çështje komplekse të arbitrazhit në fusha të ndryshme duke përfshirë energjinë, hidrokarburet, farmaceutikën, ndërtimin dhe zhvillimin e pasurive të patundshme, etj.